fredag 13 april 2012

ICA Basic Cola


ICA Basic Cola är en ny fulcola från ICA

FLASKAN

Flaskan är av standardstorleken 2 liter petflaska som är en genomskonlig plastflaska som på toppen sitter det en röd skruvkork för att man brukar förknippa cola med färgen röd. Mitt på flaskan sitter det en vit etikett fastklistrad.

Etiketten är som sagt vit i botten och sen är det tryckt ett enkelt tryck där det står ICA Basic* Cola 2 liter. * hänvisar oss till ytterligare en * i nedankanten av etiketten som berättar att ICA Basic är vårt billigaste sortiment av ICAs egna varor. Dte kan vara bra att veta. ICA Basic är det som förr hette Euroshopper.

Etiketten berätatr det den vill ha sagt om colan. Den ger ett billigt intryck och väldigt budget, typ att det är här är en billig cola och man får valuta för pengarna. Det känns som att det är en sådan cola som familjen köper hem när dom ska ha en festlig kväll tillsammans eller om när man bjuder hem vänner på kalas eller liknande.

LÄSKEN

Vi har satt in colan i frysen lite mer än en timme för att den ska bli kall och god. Vi tar ut flaskan ur frysen och den känns kall och lite fuktig. Vi har till ändamålet tagit fram ett genomskinligt ölglas som vanligt när vi gör våra läsktest.

Vi skruvar av den röda skruvkorken och det pyser fint. Vi häller upp colan i glaset och kolsyran skummar fint och låter inbjudande. Vi lyfter glaset och luktar på colan och det luktar väldigt gott.

Vi tar en rejäl klunk av colan och det smakar riktigt gott. Vi tar en klunk till och gurglar colan i munnen och dte smakar soms agt riktigt gott och eftersmakaen är också positiv och vi dricker upp resten av glaset och det var så gott så vi häller upp ett glas cola till och det slinker ner lika fort.

Vi blir emd andra ord väldigt postivt överraskade att något så billigt och enkelt som ICA Basic Cola kan vara så gott. Det är nästan godare än riktig Coca-Cola. Denna cola var med andra ord så god så vi rekommenderar den till alla som vill ha en billig och god budgetcola.

BETYGET BLIR 9/10

För mer info besök
http://www.ica.se

Vi köpte ICA Basic Cola i 4-pack för endast 30 kronor på ICA Supermarket Söder i Malmö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar