söndag 6 maj 2012

Coca-Cola Cherry


Coca-Cola Cherry är en Coca-Cola med körsbärsmak från Coca-Cola Enterprises Sverige AB. Så med andra ord så har vi äntligen fått tillbaka svensk Coca-Cola Cherry.

BURKEN

Burken är av den vanliag storleken 33 cl. Burken är körsbärsfärgad för att vi ska veta vad den innehåller. För att vi sk akänna igen oss attd et är en slags Coca-Cola så är den översta delen av bukren vanlig colaröd. Det står stort Coca-Cola Cherry på burken och en bild på ett körsbär.

LÄSKEN

Vi har låtit burken stå i frysen ett tag för attd ens ka bli kall och god. Vi öppnar burken och det låter typiskt öppna burkenljud och lite pys från kolsyran. Vi häller upp colan i ett genomskinligt ölglas och det pyser och kolsyran skummar riktigt mycket, men lägger sig snabbt igen. Colan har det typiska bruna colafärgen.

Vi luktar på colan och det luktar gott, det luktar precis som det ska vara, cola med körsbärsmak. Vi tar en rejäl klunk av colan och det smakar riktigt gott. Man känner direkt attd et smakar cola med körsbärsmak.

Det blir en positiv eftersmak och man vill dricka upp resten av colan och soms agt det här var riktigt gott.

BETYGET BLIR 8/10

För mer inför besök
http://www.coca-cola.se

Vi köpte burken på ICA Supermarket på Hermodsdal i Malmö och den kostade 7 kronor

1 kommentar:

  1. Oh happy day! Det första jag såg när jag återkom från Australien i April var svensktillverkad Cherry coke på hyllorna, trodde inte mina ögon!

    Och visst är den god, helt underbar i mitt tycke! :) Väntat i flera år på detta! :)

    SvaraRadera